A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. június 07. - Lady.Vengeance

A lekvárfőzés olyasmi, mint a szülés: az eredmény felett érzett örömök elfeledtetik az ezzel járó nehézségeket, fájdalmakat, problémákat, így legközelebb ismét újult erővel és őszinte lelkesedéssel vág bele az ember.

Amúgy evolúciós okokból nem szívesen osztozom az eperlekváromon. Szoktam kedves mosollyal kínálgatni, de a testbeszédem szerintem egyértelműsíti, hogy azért nem gondolom igazán komolyan. Szeretek olyan embereket gyűjteni magam köré, akik nem szeretik a házi lekvárt.

 

2014. június 07. - Lady.Vengeance
Ma terhesnek öltöztem*. A múltkor harcos feministának, azt megelőzően meg - ízlés és preferencia kérdése - titkárnőnek vagy titkárnős szerepjátékra készülő milfnek (gyerek nélkül).
Mindenesetre a piros rúzs mindegyikhez passzolt.


* Nem direkt. Így alakult.

2014. június 07. - újratervezés
Szükségem volna egy telefonos appra, ami, ha ollót veszek a kezembe azzal a szándékkal, hogy kiigazítsam a frufrumat, lebeszél erről/óvatosságra int/megkérdezi, hogy biztosan akarom-e. Vagy valami ilyesmi.

De nincs ilyen, ezért most búsan ülök az ágy tetején és a tükörben szemlélem a maradékot. Mentálisan növesztem a hajamat. Ha felhúzom a szemöldököm, akkor hosszabbnak tűnik, de azt hiszem, hogy nem járhatok két hétig felhúzott szemöldökkel.

Esetleg rajzolok magamnak másik szemöldököt.

 

2014. június 07. - újratervezés

A múltkor azt kértem az univerzumtól/istentől/Istentől*, hogy egy csomó dolgot elfelejthessek. Most kiegészíteném azzal a roppant fontos kitétellel, hogy ezt természetesen nem úgy képzelem, hogy perzisztens vegetatív állapot miatt legyen így.

Mint ahogy azt sem úgy képzelem, hogy végre kimondom, hogy életem végéig szeretni fogom az Ádámot valakit**, és egy hónap múlva elüt egy autó.

 

 

* Ízlés és vérmérséklet kérdése

** Változik a világ.

süti beállítások módosítása