A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Vidám szombat

2020. december 12. - Lady.Vengeance

Ebben a pillanatban én még az intellektuális kihívásokkal harcolok (oké, egy pohár bort már töltöttem magamnak), eközben a szomszédos univerzumban (a.k.a konyha) vidám gyermekdalok szólnak a youtube-ról, amiket G. fejhangon tolmácsol az értő közönség számára, ezzel párhuzamosan pedig egy répatorta készül. Ezt egyébként hosszas, komoly türelmet és diplomáciát igénylő tárgyalások előzték meg, mely G. és a délutáni alvásából nem túl kedvesen ébredt gyermek között zajlottak, az én időnkénti intervenciómmal.

A macska meg feldúltan, a hátán égnek meredő szőrrel rohangál.

 

Decemberi sötétség

2020. december 12. - Lady.Vengeance

A munkahelyem új intellektuális kihívás elé állított, ennek következtében a gyes után megmaradt agytekervényeim is teljesen kiegyenesedtek, és most vékony kislányhang sivítja a fejemben a The Final Countdown dallamára azt, hogy 'It's the final brain cell'. (Igen, most elmeséltem egy tiktokvideót.)

Felvillanó emlékképek

2020. december 02. - Lady.Vengeance

Meséltem már arról a különös, kora őszi napról, amikor a munkahelyi számítógép nem is annyira elrejtett bugyrában teljesen véletlenül és gyanútlanul rátaláltam egy volt kolléganőm és hapsijának intim jellegű fotóira? 

Nem meséltem még?

Hát, nem véletlenül. 

 

süti beállítások módosítása