A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Ötleteim

2020. szeptember 22. - Lady.Vengeance

Most már annyit fejlődött a technika meg a számítógépek, telefonok világa, hogy a Netflix igazán felhasználhatna valamit belőlük: például igazán észrevehetné, hogy mikor csukódott le a szemem és automatikusan leállíthatná a filmet, így nem kellene egy-egy részt századszor is visszatekernem a miniszundítások miatt. 

 

 

gyivi

2020. szeptember 17. - Lady.Vengeance

Elég sötét árnyékot vetett a mai napra az, hogy a gyerek reggel fél hétkor - nyitott ablakoknál, természetesen - torkaszakadtából üvöltötte, hogy 'Apaaa, te tönkretetted a családomat!'

Mint aztán kiderült, G. minden szándékosság nélkül felborította a családként összerendezett plüssállat-kupacot. 

Csá, ősz!

2020. szeptember 02. - Lady.Vengeance

A gyerek, aki pontosan egy éve rágja a fülemet minden nyomorult kedden (és teljesen random időpontokban) azért, hogy járhasson az oviban zumbára* (kiscsoportosokkal nem foglalkoztak), most, amikor végre elérhető közelségbe került számára (amennyiben a koronavírus keresztül nem húzza ezt az ovis évet is), kijelentette, hogy nem is akar menni, mert biztosan hangos lesz a zene. És az őt - aki egyébként üvöltve beszél és az ordító bogyóbabócát is tátott szájjal nézi -, rettenetesen fogja zavarni.

* Életem legkínosabb élményei közé tartozik az első és egyetlen zumbaórám, és családilag egyébként sem vagyunk azok a kifejezetten zumbás alkatok, szóval teljesen értetlenül álltam eddig a vágyai előtt. 

süti beállítások módosítása