A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Csá, ősz!

2020. szeptember 02. - Lady.Vengeance

A gyerek, aki pontosan egy éve rágja a fülemet minden nyomorult kedden (és teljesen random időpontokban) azért, hogy járhasson az oviban zumbára* (kiscsoportosokkal nem foglalkoztak), most, amikor végre elérhető közelségbe került számára (amennyiben a koronavírus keresztül nem húzza ezt az ovis évet is), kijelentette, hogy nem is akar menni, mert biztosan hangos lesz a zene. És az őt - aki egyébként üvöltve beszél és az ordító bogyóbabócát is tátott szájjal nézi -, rettenetesen fogja zavarni.

* Életem legkínosabb élményei közé tartozik az első és egyetlen zumbaórám, és családilag egyébként sem vagyunk azok a kifejezetten zumbás alkatok, szóval teljesen értetlenül álltam eddig a vágyai előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216186310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása