A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Számadás

2021. január 02. - Lady.Vengeance

A 2020-as év egyik nagy pillanata az volt, amikor végre befejeződött. (Nem mintha 2021 olyan jól indulna és csodákat tartogatna, szóval a magam részéről egyremegy (#sameshitdifferentyear.gif), a 2022-t mondjuk egyáltalán nem várom, mert kibaszottul 40 leszek.) 

Persze voltak más nagy pillanatok is, például, mikor nyáron kiderült, hogy G. sokkal jobb frizurákat vág nekem, mint a fodrászok baromi sok pénzért, és az, hogy végre leszokott a kölyök a pelenkáról tavasszal. 

További személyes eredményeim közé tartozik, hogy sikerült teljesen elhanyagolni a barátaimat (=azokat az ismerősöket, akikről többet tudok a facebook idővonalánál), és a családomat is. Továbbá a nyáron meglebegtette a frizurámat a depresszió szele is, de nem a trendi, divatos tinidepi, hanem olyan igazi, felnőttes dolog. Nem dramatizálom túl, lehet, hogy csak a karantén miatt, bár a mi életvitelünket jelentősen nem változtatta meg a vírus, hiszen egyébként is a barlangunkban üldögélünk hónapszám.

A  tavalyi fogadalmaim (mínusz 20 kiló, plusz 20 könyv) mellé meg felsorakozott az alkoholról való csendes leszokás is, mert részben a karantén miatt, de kezdtem (kezdtünk, de ugye ez az én blogom, az én fogadalmaim) elindulni lefele a lejtőn, és az üvegek nagyon hangosan gurulnak. Úgyhogy átszokom a sörre.

 

 

süti beállítások módosítása