A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. június 22. - Lady.Vengeance

Egy néni a vonaton az országunk érdekében 3 gyermek nemzésére akart rábeszélni. Merthogy ki van az számolva. Az országunk érdekében. Ijesztően közel hajolt mindeközben, úgyhogy nem mertem ellenkezni és alkudozni sem. Szerencsére azt nem mondta meg, hogy kivel és hogy mennyi időm van rá.

2014. június 21. - Lady.Vengeance

A kitűzött indulási idő előtt negyed órával az ágy tetején üldögélni neglizsében (ámde kifestve) és arról morfondírozni, e-mailezni, majd blogolni, hogy el fogok késni, szerintem nem túl nyerő stratégia. De majd meglátjuk.

2014. június 20. - Lady.Vengeance

Hajnali 3 és 4 között azon tűnődtem, hogy mit tegyek, hogy vissza tudjak aludni. A klasszikus (becsukom a szememet) módszer nem vált be. Arra ugyan nem jöttem rá, hogy mitől tudnék visszaaludni, de azt már tudom, hogy mitől nem. Például ha technoszámokat hallgatok a 90-es évek végéről. Vagy ha régi sebeket tépkedek.

Viszont igyekeztem hasznosan tölteni a váratlanul rámszakadt időt és lezsíroldóztam a bőrt a kezemről. Legközelebb a nagyívű terveimmel megvárom, amíg felkel a nap, hátha más megvilágításba kerülnek.

 

2014. június 19. - Lady.Vengeance

"ami pedig engem illet, hamarosan mondj igent a randira, mert nem tudom meddig leszek elérhető, szanatóriumba kerülök, ha így megy tovább, szorongásos depresszióm van, pánikrohamokkal."  .... "Na, de most megyek, mert kezdődik a meccs"

Talán a legjobb csajozós szöveg. Tartalmazza mindazt, ami egy nőt vonz: kiegyensúlyozottság, érzelmi stabilitás, sportos életmód, miegymás. Egy másodpercet sem gondolkodtam, hogy igent mondjak-e.

2014. június 18. - Lady.Vengeance

Levettem a rém idegesítően aranyosan csilingelő karkötőimet, mert rém idegesítettek zavartak munka közben.

Eredetileg azért vettem fel reggel, hogy a kolléganőmet idegesítsem vele. Munkahelyi mobbing kimaxolva.

 

2014. június 18. - Lady.Vengeance

A lakótársam rendszeresen használja mosószer-adagolómat.

Nem tudom, hogy mikor kerültünk ennyire intim viszonyba. Annak ismeretében meg pláne érthetetlen, hogy az elmúlt fél évben mindössze egyszer folytattunk három rövidke, bővítetlen mondatba beszorított, ámde annál informatívabb párbeszédet a porszívó hollétét illetően.

 

 

süti beállítások módosítása