A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2015. április 17. - Lady.Vengeance

Most nagy levegőt veszek és nem borulok ki azon, hogy holnap kettővel több vendég lesz, mint amire számítottunk. (Vannak dolgok, amiket nem szabad felügyelet nélkül férfiakra bízni, az esküvői meghívók szétosztása pontosan ilyen, mint ez az imént kiderült.) Mint ahogy szinte azon se borultam* ki, hogy összecsúsztak a sütemények, de nem baj, mert úgyis kevés lesz. És azon se fogok kiborulni, ha holnap reggelre elnyílnak a virágok, Az meg már igazán szóra se érdemes, hogy 10 fok, eső és megerősödő szél lesz, helyenként viharos lökésekkel. (Tök szerencse, hogy a hidegfront már délután megérkezett, mert így csak a sütemény fele borult meg a nem túl professzionális szállítás során, és a virágok nem nyíltak el az ideúton.)

Most nagy levegőt veszek és nézek videókat esküvői bakikról egy kis sorozatot.

* Csak egy kicsit üvöltöztem lábujjhegyen, fojtott hangon.

2015. április 17. - Lady.Vengeance

Lassan kezdek igazán elmenyasszonyosodni, például egész héten hisztis voltam, ma meg zokogtam egy bő fél órát, bár igaz, hogy nem az esküvőhöz szorosan kapcsolódó dolgok miatt.

Most a szertartásra összeválogatott dalokat hallgatom, és a Múmin meg az Oldboy zenéjén kicsit elbizonytalanodtam, de leendő férjem azért beválasztott pár klasszikus esküvőst is, szóval maradhatnak.

süti beállítások módosítása