A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2015. január 16. - Lady.Vengeance

Mi tényleg, igazán megpróbáltuk intimebbé tenni a kapcsolatunkat tegnap, és el is jutottunk a kilencedik kérdésig, amire dohogva azt válaszoltam, hogy "Miért, miért, semmiért!" (mondjuk már az előző nyolc kérdés is faszság volt, aminek hangot is adtam), és ekkor a fiúm lemondóan legyintett és abbahagytuk, úgyhogy este némi aggodalommal tekintettem a jövőbe. Ma viszont rájöttem, hogy a fiúm rosszul értelmezte a használati utasítást és az első randin kellett volna ezeket kérdezgetnie, bár szerintem akkor már szerelmesek voltunk, viszont ha négy percig némán a szemembe bámul és feltesz 36 kretén kérdést, akkor most biztosan nem az esküvőnkre készülnénk.

Igen, már készülünk, előrehaladott tárgyalásokat folytatunk hivatallal, étteremmel, ruházati ügyekben és már hajlandó vagyok tudomást venni olyan dolgok szükségességéről, amire a fiúm egyelőre még legyint, de nyilván ki fog derülni, hogy az esküvő előtti héten nem találunk olyan céget/személyt, aki vállalná a szakirodalom által előírt mennyiségű, 35*10 dkg édes és 10 dkg sós aprósütemény elkészítését. Nem baj, majd lesz gyümölcstál és teszkós torta, lidlis chips, meg amúgy is, már nyugdíjas az anyám.

A fiúm arckifejezéséből ítélve kezdem azt hinni, hogy lassan tökéletes menyasszonnyá fogok válni, aki a száját tépkedve veszi tudomásul, hogy az étteremben az előzetesen megbeszéltek ellenére sincs ekrüszín abrosz, csak tojáshéjfehér (mi lesz így a harmóniával?) és hisztérikusan eltökélten vázákat vásárol az ikeában, hogy a kikában vásárolt díszkavicsokkal megtömve tökre egyedi dekorációt (amit a netről nézett le, egy nőklapjás menyatopikból) készíthessen, amire ugyan senki se fog emlékezni és amikkel aztán az esküvő másnapján már nem tud mit kezdeni.

De csak arról van szó, hogy nagyjából mindenki szerint el vagyunk késve a szervezéssel, szerintem meg nem, viszont a sokatmondó pillantások és elejtett megjegyzések azért némiképp zavarttá tesznek és kezdek valós aggodalmat érezni, hogy nem lesz ruhám, ha az ebay-en rendelt ruha valóban csak a nász előtti héten érkezik meg és például addig fogyok 10 kilót (mondjuk ennek valószínűsége konvergál a nullához) vagy elképesztően hülyén áll. (Mondjuk a fiúm azt mondta, hogy macinaciban is elvesz feleségül, bár azért a násznép arcát megnézném, ha valóban egy kitérdesett Domyos fitnesznadrágban állnék az anyakönyvvezető elé.)

 

2015. január 12. - Lady.Vengeance

Az élet szép: csírázik az avokádó, válaszolt az Varga úr étteremből, közel két hónap után, így ezzel egy kicsit közelebb kerültünk az esküvőhöz, bár a szakirodalom szerint még mindig nem elég közel, de bízom abban, hogy két hónap alatt e-mailben bármit meg lehet szervezni, amit meg mégse, arra biztos nincs is szükségünk.

2015. január 12. - Lady.Vengeance

Ma (most) jóval többet hallottam (hallok) a mesterséges megtermékenyítésről, mint azt én valaha bármikor is akartam. Viszont azért megijeszt, hogy ennyien nem tudnak teherbe esni.

süti beállítások módosítása