A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2015. november 15. - Lady.Vengeance

Nagyon izgalmas 90 percnek nézünk elébe, egyrészt amiatt, hogy szintet lép-e a kapcsolatunk (bableves* volt ebédre), másrészt a meccs miatt, amit én nem nézek, a férfi a háznál viszont körömrágva.

Frissítés:minden szempontból megnyugtatóan zajlott az elmúlt másfél óra, de azért éjszakára szerintem kinyitom az ablakot.

* A séf kérésére helyreigazítás: szerinte babgulyás, szerintem meg babgulyás kompakt formában, mert leve az nemigen van.

2015. november 11. - Lady.Vengeance

Az egész napos izgalmi szint fenntartója az a nagyon érdekes kérdés lesz, hogy vajon elszakad-e a melltartóm egy stratégiailag igen fontos helyen, és ha igen, akkor mikor.

A másik nagyon érdekes kérdés pedig az, hogy vajon tudok-e egy 20 perces előadást készíteni úgy, hogy a publikumnak véletlenül se legyenek majd kérdései a témával kapcsolatban, mert ha lesznek, akkor sziporkázó műveltségem fénylő mázán hatalmas repedések keletkeznek.

 

2015. november 09. - Lady.Vengeance

Ha esetleg nem kaptok időben karácsonyi ajándékot, az azért lesz, mert a paypal és az otp együtt béna és már nem fogom tudni időben megrendelni őket, bocsika.

süti beállítások módosítása