A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Súlypont

2017. augusztus 14. - Lady.Vengeance

Most eszement diétákat nézegetek a neten, mert a mindennapi mérlegreállástól csak hízok. Azt veszem észre, hogy sem a mozgás, sem az étkezés nincs összefüggésben a súlyommal, úgyhogy hátha a diéták olvasgatásától fogyok egy kicsit.

A diéták ilyeneket ígérnek, hogy ha betartod, akkor utána 3 évig nem jön vissza egy kiló sem, mert annyira megváltoztatja az anyagcserédet. Mondjuk célszerű rögtön megnézni a kommenteket, amelyekben a szkeptikus, józan embereket lehurrogják a hobbidiétázók, akik elmesélik, hogy bezzeg ők már háromszor végigcsinálták a diétát és szuperhatékony és csak a tök nyomorult, akaratgyenge, rosszindulatú emberek képtelenek végigcsinálni, bezzeg ők, egy szemet se csaltak és lám, minden alkalommal lement 5-7 kiló. Kérdésem csak az, hogy ha annyira tuti diéta, akkor miért kellett ismételni? A kommentek jelentős részét pedig az idióta kérdések teszik ki, melyekben arra kíváncsiak, hogy például a kéthetes tojásdiéta alapjául szolgáló tojást mivel lehetne helyettesíteni, vagy a reggelire előírt üres kávé lehet-e nagy bögre tejjel, mert amúgy nem szereti. 

Végülis a lényeg az, hogy kövér vagyok, ami mondjuk nem nagy újdonság, valójában az egész életem erről szólt, kivéve 2014 nyarát, mert akkor baromi jól néztem ki, de hamar elmúlt. A cél 10 kiló, mínuszban, lehetőleg holnapra. 

süti beállítások módosítása