A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2018. április 04. - Lady.Vengeance

Nekem igazán semmi bajom a használt holmikkal, a gyerek holmijainak jelentős részét örököltük, illetve használtan vettem, de az eladók szövegértelmezése visszatart attól, hogy komolyabb bizniszeket bonyolítsak. 

Jártam már így babakocsival (esernyőkocsit kerestem, erre kaptam 5 ajánlatot, ezek között volt mindenféle multifunkciós, meg lapracsukható, de egyik sem esernyő, ami az egyetlen szempont lett volna), ma pedig kiskabátot keresek a gyereknek, leírtam a vékony kabát és/vagy széldzseki szavakat, erre eddig csak steppelt télikabátokról kapok képeket, hát komolyan bazmeg, április van, miért keresnék télikabátot? Ráadásul meg szoktam nézni, hogy ki az eladó, mert a liberalizmusom addig nem terjed, hogy akárki levetett kabátját ráadjam a gyerekre, és ennek a nőnek az idővonala tele van egybeírthesstegekkel és apának szólítja a férjét, úgyhogy talán akkor se vásárolnék tőle, ha nem csupa télikabátot próbálna rámsózni. 

2018. április 04. - Lady.Vengeance

Sokáig azt hittem, hogy a gipszbe öntött babatestrészeknél nincs bizarrabb, aztán erre tessék, szembejön ez.

Innen már csak egy lépés mondjuk az elpusztult kiskedvencek kiöntése és élethűre festése, plusz pénzért esetleg valahogy belekomponálni a lakás enteriőrjébe. 

süti beállítások módosítása