A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

MPP

2018. május 16. - Lady.Vengeance

Nem győzöm elégszer elmondani (leírni), hogy van egy házunk és egy csomó hitelünk, ám ezzel kapcsolatban sajnos nem az őszinte öröm az, amit leginkább érzek, és nem az egértetem, a légytemető és a szarcsíkos vécé miatt, amit az előző tulaj rém igényesen otthagyott. Múlt héten ezen kívül még többször okozott agyvérzésközeli állapotokat a volt tulajdonos, erről fogalmazgattam is gyújtó hangú posztokat, de aztán megoldódott a helyzet, például a néhány mázsa szemetet mégis elvitte a padlásról. Ahogy a villanykapcsolók, foglalatok, konnektorok egy részét is. 

Közben az is van, hogy napok óta próbálom fotózható állapotba hozni a lakást, amiben még 3 hétig lakunk, csak mert kellenének képek a hirdetéshez. Viszont most már kezdem megérteni, hogyan készülnek azok a képek a lakáshirdetésekben, amelyeken néha nyüszítve röhögtünk, vagy elborzadtunk, mert gyakorlat és profi apparát híján elég nehéz eltalálni a megfelelő szöget, ami lényegi információkat közöl; a megfelelő fényviszonyokat (a műtőzöld vécében például nem találja a fókuszt a tablet), illetve ne feledkezzünk meg arról az apróságról sem, hogy egyáltalán nem szeretném, ha a mi privát cuccaink szerepelnének hónapokig (bár amennyit kérnének érte, talán évekig) különböző oldalak hirdetéseiben (neadjisten valami vicces válogatásban), szóval mindent igyekszem eltenni, ami elöl van, de egy ekkora lakásban elég nehéz ügy, eleve ezért szerettünk volna egy házat. És én most már nem helyet szeretnénk keresni a holmiknak a szekrényekben, hanem zsákokba és dobozokba csomagolni, viszont azt is érzem, hogy a dobozkupacokra és a selejtezés fázisaira a tisztelt lakásvásárló közönség egyáltalán nem kíváncsi. 

Aztán az is nyomaszt kissé, hogy az első lakásukat vásárlók rózsaszín szemüvegén át nézve nem gondolkodtunk olyan, az összeshez képest aprónak tűnő költségekben és tárgyakban, amelyek nélkülözhetetlenek egy kertes házban, így a hétvégén elvertünk egy jókora összeget kalapácsra meg nem tudom mikre, viszont járólapot még egy négyzetcentit se vettünk, illetve a füvet se tudjuk lenyírni a kertben. 

Aztán persze ez megannyi konfliktusforrást jelent G-vel, pedig valójában még nincs is min vitatkozni. 

És holnap reggel még vezetni is megyek. 

süti beállítások módosítása