A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. augusztus 26. - Lady.Vengeance

Kicsit persze gondolkodom, hogy nem túlzás-e rögtön férfiaháznál-státuszba helyezni a lakást második alkalommal meglátogató lenyűgöző ismeretlent fiúmat, de bizonyára romantikus lesz, ahogy a fürdőszobaajtóból öklendezve, de lelkesen szurkolok neki a lefolyó kitakarításában. Utána palacsintát fog sütni* - közben várhatóan vet egy varázspillantást a botmixeremre is -, mindez idő alatt természetesen intelligens és szellemes párbeszéddel szórakoztatja az alkalom** miatt összegyűlt kíváncsi népeket. Tulajdonképpen hálás lehet nekem, kiváló lehetőséget teremtettem arra, hogy lenyűgözhessen három védtelen, lefolyótisztításra képtelen nőt és hősként tündökölhessen szemükben.

Több-legyet-egy-csapásra-alapon esetleg megnézetem vele a bejárati ajtó zárját is, kicsit szorul mostanában. (És távoztában levihetné a boros üvegeket a szelektív kuka mellé.)

 

* A nekem ajándékba hozott palacsintasütővel, mert pironkodva be kellett ismernem, hogy háztartásom nem tartalmazza az említett eszközt.

** Nem a lefolyótisztítás, hanem a fiúmmá avanzsálódása az alkalom.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr206637487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása