A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. november 07. - Lady.Vengeance

Szóval most ülök a szoba közepén* és azt latolgatom, hogy a lyukassá válás folyamatának mely pontját jelöljem ki választóvonalnak, így megszabadulva zoknikészletem jelentékeny részétől.

 

* Szerelmi életem lendületes változása miatt nemsokára hivatalosan is várost váltok, így esedékessé vált egy selejtezés, félek, hogy a fiúm nem fogad be az összes kacatommal együtt. Például költözéskor megáll az M7-en és kidobál néhány zacskót, esetleg a csomagtartó helyett a kukába pakol majd, amíg nem figyelek. A zoknijaim miatt még így is pirulni fogok, mert ő csak a decens, fekete példányokat ismeri, a csodás színes, csíkos, mintásak létezéséről sejtése sincs és már a rénszarvasos sízoknimra is felhúzta a szemöldökét reggel (éreztem, hogy egy pillanatra elhidegült), pedig azt direkt az erkélyen kávézáshoz vittem magammal, mert azért hűvösek a hajnalok, na.

2014. november 05. - Lady.Vengeance

Azért a rendszeres metrózás az én buddhista türelmemet és jóindulatú elnézésemet a tömegközlekedésben résztvevők butuska dolgai irányában is kikezdi, ma reggel már véres terveket szövögettem bizonyos embertípusok kiirtására megleckéztetésére. Egyelőre maradtam a hideg, fölényes és enyhén megrovó nézésnél, de talán majd, pusztán pedagógiai célzattal szavakba is öntöm felháborodásomat. Persze csak úrinősen.

2014. november 03. - Lady.Vengeance

Azt hiszem, hogy pénteki véradás legfelemelőbb pillanata nem az volt, amikor az engem csapoló fiatal leány kissé sápadt arccal néhányszor megtöcögtette a tűt, majd odahívta egy tapasztaltabb kollegáját és immáron két sápadt, összeszorított szájú nő hajolt fölém, akik komoran, szótlanul munkálkodtak a vénám felett.

De azért megtarthattam az 500 Ft-os utalványt.

 

süti beállítások módosítása