A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Paradise lost

2015. augusztus 02. - Lady.Vengeance

Megfelelően napos időjárás esetén jövő hét közepén leszüretelhetjük az erkélyen a vihart és két hét aszályt is túlélő jószágainkról a paradicsomot.

Mind a három darabot.

Eredetileg egyébként négy volt, de az első már a héten megérett, ha már ugye megnőni nem nőtt. Mondhatom, nem mostanában ettem az elégedett gazda önelégült mosolyával és ilyen kéjes örömmel egyetlen falatnyi paradicsomot.
Mindent egybevetve pénzügyileg ugyan nem érte meg befektetni vetőmagba, földbe, cserepekbe és vízbe a némi optimista becsléssel nettó 30 dekányi végeredményért, de az erkölcsi győzelem mindenesetre a miénk. (Gondolom jövő tavasszal csak a szépre fogunk emlékezni - fejenként két apró paradicsom - és újra belevágunk.)

img_20150729_193210.jpg

A dolog jó oldalát nézve legalább most nem kell kétségbeesve kutatnom az internetet a Tökéletes Paradicsomszósz receptje után és kitalálnom, hogy egy paradicsombefőzésre kevésbé alkalmasan gépesített konyhában mivel oldjam meg a passzírozást (egyébként nem habozok kreatívan, ámde nem feltétlenül rendeltetésszerűen felhasználni tárgyakat és eszközöket a céljaim elérésének érdekében) és megelőztem néhány apróbb háztartási balesetet is.

2015. július 29. - Lady.Vengeance

A fiúm férjem igazán szeret engem, úgyhogy reggel leültetett az ágy szélére, megfogta a kezemet, a szemembe nézett és jelentőségteljesen azt mondta, hogy a névnapom alkalmából elvisz a DM-be és választhatok onnan bármit. Akár kettőt is.

De azt hiszem, hogy inkább a turkálóba mennék, ahova van 1000 Ft-os kuponom.

süti beállítások módosítása