A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2017. január 30. - Lady.Vengeance

A jogosítványszerzésem útjában az áll, hogy előtte el kellene mennem a háziorvoshoz alkalmassági miatt, viszont egyáltalán nem áll szándékomban a háziorvosom felkeresése, mert a puszta gondolatra is 140 fölé megy a szisztolés értékem.

Viszonyunk a terhességem végén fordult viharosba, amikor elkezdett piszkálni a vérnyomásom miatt. Önmagában ez nem lett volna gond, de őt csak az érdekelte, hogy a rendelőben mit mutat a mérő, az otthoni eredményeim nem, amik mindig jóval alacsonyabbak voltak, mint az általa mértek. Aztán eljutottunk odáig, hogy csak utálkozva bírok róla beszélni, amikor elmegyek a rendelő előtt, mindig gyűlölködve nézek fel az ablakaira és kizártnak tartom, hogy önszántamból elmenjek hozzá.

Frissítés: Megnéztem a rendelési idejét és kiderült, hogy nyugdíjba ment. Most már semmi sem tart vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr8212168274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása