A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Paradicsomos lepény

2017. október 09. - Lady.Vengeance

A gyalázatos személyes kapcsolataimra panaszkodom folyton (főleg magamban, mert gyalázatosak a személyes kapcsolataim), aztán mikor egy kicsit felpezsdülne a dolog, és eljönnének a városba, ahol mostanában élek, akkor meg jó előre elkezdek sóhajtozni, mert ki kell takarítani, mert be kell lapátolni a gyerekjátékokat a ládákba, mert időzíteni kell a mosással, hogy ne a száradó nagyibugyijaim* lógjanak a vendégek arcába, mert főzni kell, mert főzni kell x főre legalább x+kétfélét az eltérő igények miatt, mert késni fognak, mert aztán úgyis lemondják vízóraleolvasó/betegség/időjárás/csillagok állása/nálam sokkal jobb program miatt, mert izgulok, hogy a gyerek ne a legdurvább hisztirohamaival vigye el a műsort. 

Amúgy szerintem elkezdek instagramra fotózgatni, mert baromi jól néz ki megfilterezve az új terítőm.

* Többé-kevésbé rámjönnek a szexi(bb) koromban vásárolt szexi(bb) bugyik, de valahogy a melegítőnadrág alá tök feleslegesnek érzem kiöltözni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr4012944617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása