A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Szorongásaimról lvl. 1000

2017. március 14. - Lady.Vengeance

Tegnap óta egy ártatlan gondolatkísérlet miatt azon szorongok, hogy hogyan fogom felnevelni a három gyerekünket úgy, hogy nekem biztosan nem lesz állásom, kivéve ha letagadom a végzettségemet és megtanulom hibásan leírni a nevemet és elszegődök valamelyik autóipari céghez összeszerelni. 

Bár most nézegettem az autósüléseket, és amennyibe kerülnek, egészen biztosan nem lesz három gyerekünk*. 

* Mivel kis korkülönbségben gondolkodunk, tekintve hogy én sem leszek fiatalabb, ezért egyidejűleg három kellene, bár ennyihez meg már egy új autó is.  

Önmegvalósítás

2017. március 13. - Lady.Vengeance

No, nem mondhatja senki, hogy az anyaság mellett elfelejtek önálló, saját vágyakkal és gondolatokkal rendelkező ember* lenni, úgyhogy önmegvalósításból vettem magamnak egy piros átmeneti kabátot**. 

* Először a nő szót akartam használni, de fura lenne ez a mostani, genderizmussal terhelt időkben. Egyébként alapvetően feminizmus-szimpatizáns vagyok, de zsigerből tiltakozom a feminista címke ellen, de majd egyszer kifejtem ezt.

** A piros és az átmeneti jelleg külön-külön, legalább 10 éve szerepel a vágyaim listáján, és általában úgy volt, hogy mire találtam volna megfelelő árú és fazonú átmenetit, addigra az időjárás változásai miatt okafogyottá vált a beszerzése, a piros részt meg szerintem nem is kell magyarázni.

süti beállítások módosítása