A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Egérpong avagy a feminizmusom határai

2018. november 07. - Lady.Vengeance

Nem volt hiábavaló a macskát befogadni, így lassan a gyereknek is el lehet magyarázni a táplálékláncot és az élet rendjét.

Az első áldozat egy helyes kis cickány volt, szerencsétlennek fél órán keresztül nyomkodta a hasát, mint egy kis sípolós állatkának, ma viszont szintet lépett és egy megtermett egeret kapott el. Igazán szerencse, hogy már csak a dekapitálás után érkeztünk haza, viszont most hever egy fejetlen tetem a kert közepén, amivel én egyáltalán nem akarok kezdeni semmit, de az is eléggé nyomaszt, hogy egy fejetlen tetem hever a kert közepén. 

G. szerint nem probléma, egy lapáttal és egy jól irányzott csuklómozdulattal át kell segíteni a 'gazba', és arról elmélkedik, hogy szerinte Durrell Az amatőr természetbúvár című könyvében részletesen leírja, hogy hogyan kell gondosan preparálni az egereket. 

A feminizmusom pontosan itt ért véget: úgy érzem, hogy az egérpong (és minden, ami élő, vagy valaha élt egerekkel kapcsolatos) férfimunka, és most a megsemmisülten elkotródok a konyhába mosogatni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr4714164167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása