A következő lehetőségnél fordulj fel.

alma

2019. szeptember 03. - Lady.Vengeance

Hazahoztam ebéd után. Állítólag karakán a gyerek, és csak remélni merjük, hogy eufemisztikusan nem arra gondoltak, hogy idegesítő, erőszakos és okoskodó. Amúgy a gyerek óvodai jelének az almát választottam, részben mert elképzeltem, ahogy megpróbálok mondjuk hóvirágot* meg szivárványt rajzolni (sikertelenül) az összes holmijára 3 éven keresztül, másrészt meg nagyon szereti, szóval nem nyomaszt, hogy majd negyven év múlva a terapeutájánál panaszkodik, hogy a szarul választott ovis jele miatt lett szexuálisan frusztrált drogfüggő. 

Aztán azt is kitaláltam, hogy én bizony nem bíbelődök alkoholos filcekkel, meg amorf almákkal, hát megrendelem potom pénzért, kiválasztok egy csodás almát a sokszáz minta közül, legalább ez rendben lesz. Sajnos már itt picit bukott is a terv, mert az olcsó almák (értsd: nem fizetős ábrák) csúnyák, egy részük pontosan olyan, mintha én rajzoltam volna, a másik részük meg vagy paradicsomra, vagy cseresznyére hasonlít, úgyhogy sok munkaórámba telt kiválasztani egyet. Aztán legközelebb az olcsóságnál bukott a terv, részben mert pár hete nagyon kedvesen és nem genyóságból, de bepanaszoltam a postásunkat egy nekünk szánt, ám elsikkasztott levél és kettő, tök más utcába szóló, de hozzánk bedobott levél miatt, ezért joggal félek a bosszújától, így nem mertem sima levélként kérni. 

Fátylat rá, az almák megérkeztek rendben, és gondoltam akkor most, hogy hazazavartak az oviból, rá is applikálom néhány holmira (mondtam, hogy hanyag anyuka vagyok, pl a tisztasági csomaghoz még semmi sincs). Kiolvastam a tájékoztatót, van, amit varrni kell, van, amit vasalni. Na, részleteket hagyjuk is, csak annyit, hogy sokkal tovább volt bekapcsolva a vasaló, mint az elmúlt két évben összesen (ráadásul meg is kellett keresni, én szóltam, hogy hanyag vagyok), és szerintem ennyi idő alatt, mint amit 7 darab jel bevarrásával és felvasalásával eltöltöttem, egy komplett ovis csoport kezdőszettjébe filccel simán be lehett volna rajzolni bármit.

Szóval most hozatok G.-vel néhány alkoholos filcet.   

 

* Meg amúgy is fulllibsifeminácigenderfasisztabuzipropagátor vagyok, aki nem szeretné a gyerekét belekényszeríteni a társadalom által elvárt lányos szerepekbe, ha autózni és focizni szeretne, megteheti, tüllruhában persze, na, szóval nem akarok óvodai jelekkel ráerősíteni a később nyilvánvalóan elkerülhetetlen hercegnő-hatásra.

* Mivel most hoztunk el három zsák örökölt, és gondosan megjelölt ruhát 3-5 éves korig, ezért az eredeti gazdája nevét és jelét el is kell fedni, ami ellen egy szál fekete filcet és az én kézügyességemet kevésnek ítéltem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr8015024608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.