A következő lehetőségnél fordulj fel.

Karanténkísérlet

2020. március 30. - Lady.Vengeance

Mivel rendes ember vagyok, törődöm a környezetemmel, ezért egy bátrabb pillanatomban megejtettem egy utólag kissé átgondolatlannak tűnő vásárlást az interneteken, így most kettő darab* _organicup_ tulajdonosa vagyok. Mondjuk mikor kibontottam a csomagolásból és megláttam a méretét, összeszorult a gyomrom. Is. (Egyelőre azt gondolom, hogy pontosan kettő darabbal van több, mint szükséges lenne.)

Na mindegy, ha már megvettem, akkor a karantén a legalkalmasabb időszak kitapasztalni a módszer határait, úgyhogy most úgy érzem magam, mintha a kolumbiai határon próbálnék meg egy retikülnyi kokaint átcsempészni. 

* Akció volt, egyet fizet kettőt kap vagy 20% kedvezmény, tippeljetek, melyiket választottam, pedig G.-t is segítségül hívtam a döntésben, elvégre ő a pénzügyes.

Karantén

2020. március 24. - Lady.Vengeance

Aki rémesen unatkozik a mostani karanténos időszakban, annak valószínűleg nincsen óvodáskorú gyereke a home office mellé. 

Mert bár jelentős időmegtakarítás a reggeli rutin nagy részének elhagyása (nem kell sminkelni, a hajmosás is tetszőleges ideig kitolható, és nem kell tétován töprengeni a ruháskosár előtt, majd a bejárati ajtóból visszafordulva még háromszor átöltözni), de eléggé megnehezíti a dolgozást, ha közben teljes áhítattal kell gyurmapogácsákat falatoznom, meg izgulnom, hogy az ecsetmosó víz ne a céges laptopra boruljon, meg kielégíteni a gyerek mozgásigényét, mert szegény reggeli közben már körbe-körbe rohangált (amúgy nem szokása), és megakadályozni azt, hogy lehetőleg ne G. videohívásai alatt törjön ki a hiszti. 

Egyébként a karanténnal megvalósulni látszik G. álma az ideális életet illetően: heti egy rövid kimozdulás, ebéd után elfogyasztott pohár sör, fizetett ebéd utáni szunyálás, minimális emberi interakció. Tökéletes.

Tavasz

2020. március 03. - Lady.Vengeance

Nohát, megint eltelt két hónap. Izgalmak helyett csak arról tudok röviden beszámolni, hogy hogyan enyhítettem a szánalmas Tiktok-függésemen. 

*dopergés*

Szóval valahogy úgy sikerült, hogy szereztem egy Netflix-fiókot.