A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. július 08. - Lady.Vengeance

A csajozás mestere címért bőven versenyben van az a bátor fiatalember is, aki nemrégiben nagyjából a köszönés utáni másfeledik percben ellőtte az alábbi mondatot:

"Te hol dolgozol? Én a .......i Auchan patikájában, szóval ha esetleg Algopyrin kell, akkor gyere nyugodtan, megoldjuk."

Ha éppen nem a lenyűgöző ismeretlenre vártam volna, akkor egészen biztosan továbbviszem a párbeszédet ezen a vonalon és szerzek némi illegális szert, de legalábbis rákérdezek, miért gondolta, hogy csábító lehetőség a vény nélkül vásárolt Algopyrin. Kétségkívül sajátos formája az ismerkedésnek, bár nyilván van az a speciális szegmense az egyedülálló nőknek, akik releváns érdeklődést mutatnak és ezen a talajon akár szárba is szökkenhet egy stabil alapokon nyugvó, őszinte, intim kapcsolat.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr896486113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása