A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

Erkölcsi dilemma

2015. október 26. - Lady.Vengeance

Éppen előre megvesztegettek* egy doboz epres milkával, elképesztő**, már csak azért is, mert nem tudom nyújtani a szükséges szolgáltatásokat, viszont azt sem tudom, hogy mi az illem ilyenkor, esetleg diszkréten csúsztassam vissza az ügyfél táskájába, amikor visszajön, vagy fapofával épp csámcsogjak belőle néhány falatot a szeme láttára?

* Hangosan és erőszakosan tiltakoztam, de a végén az illető kb belökte az ölembe az elvégezendő feladat cetlijével, majd eltávozott, hogy egy későbbi órában visszatérjen.

** Az én munkámban ez nem igazán értelmezhető, van/nincs/majd lesz opciók közül lehet választani és ezt jellemzően nem befolyásolja a megvásárolni kívánt jóindulatom/segítőkészségem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr528022432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása