A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2016. november 06. - Lady.Vengeance

Nohát, most éppen 14 évvel érzem magam fiatalabbnak: bekávézva ülök a tételeim, beadandóim határidős munkám fölött és koffeintől kerek szemekkel számolgatom, hogy hány órám van még a feladatokra. Pont mint főiskolás koromban. Csak akkor kevesebb dolog vonta el a figyelmemet (de az kétségtelenül prímán), mert akkor még internetezni könyvtárakba és számítógépes termekbe jártunk, ahol sorba kellett állni a hangosan kercegő gépekért.

Persze ha időben nekiálltam volna, akkor most nem ez lenne, de hát a világ nem fordul ki a négy sarkából és én sem kezdek neki időben a feladataimnak. Egyébként januárban vállaltam be, mentségemre szóljon, hogy egész jó pénz és nem agysebészet, és akkor a terheshormonjaim miatt felfutó ágban voltam. Jó ötletnek tűnt, na.  

2016. november 04. - Lady.Vengeance

A sors iróniája/kedvessége, hogy néha míg az egyik kezével elvesz, de a másikkal meg azért ad is valamit. Így történhetett meg, hogy ugyan megrándítottam a bokámat (nem először, és valószínűleg nem is utoljára), de a másik lábam hónapok óta lerohadni készülő nagyujja váratlan gyorsasággal (szinte) begyógyult.

First world problem

2016. november 01. - Lady.Vengeance

Az van, hogy már régóta utazgatnak emberek az űrben, meg vannak önvezetős autók, meg kitaláltak egy rakás életmegkönnyítő cuccot, de hogy miért nem alapértelmezett a világító billentyűzet és távkapcsoló, hát azt igazán nem értem. Pláne, hogy valami rosszul értelmezett dizájnnak köszönhetően a távkapcsolók roppant ergonomikusak, karcsúak és kézbesimulók, és van rajtuk ezer felesleges gomb a négy használt mellett, de félhomályban/sötétben még az sem egyértelmű, hogy melyik felével fordítsam a tévé felé.

Jó, tudom, a tévé a nyugati világ mételye. Meg a családi altató.

süti beállítások módosítása