A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2017. december 12. - Lady.Vengeance

Ismét haladó szinten szorongok, és most már arra is képes vagyok, hogy több, egymástól független témán aggodalmaskodjak egyidejűleg. Magic.

Ezek részben köthetők a karácsony témakörhöz (jövőre akinek november 30-ig nem lesz meg az ajándéka, az sajnálatos módon kimarad a körből), részben meg azért, mert ma egy recept miatt volt egy utunk a gyerekorvosi rendelőbe, amit kétféleképp is meg lehet közelíteni, de mivel ezt nem rágták a számba és konfliktuskerülő vagyok, ezért bementünk a beteg kölykök közé. Mondjuk nagyjából 5 percig voltunk ott, és szigorúan az előtérben tartózkodtunk, úgyhogy igazán remélem, hogy semmi kacifántos kórságot nem kapott el a gyerek. Én mindenesetre azóta hányingerrel küzdök, bár csekély esélyét látom, hogy 10 perc alatt elhatalmasodott volna rajtam valami kór, de ugye sose lehet tudni. (Egyébként valamelyest vigasztal, hogy a rendelőből kijött gyerekekkel ugyanabba a patikába mentek be, amelyikbe aztán mi.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr4513480473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása