A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2017. december 08. - Lady.Vengeance

A Gyerek. Retteg. A. Csodálatos. Kézzel. Készített. Tütüjétől.

Sírtam. Sírok.

De ma érzékenyítő tréninget tartok és balerinákat fogunk nézni, meg aranyos kisbabákat kézzel készített tütüben, és ráadom a zsiráfra is, hátha megbarátkozik vele. Karácsonyig még van időnk. Talán kifogunk egy pepcos akciót és kapunk puha tüllből, amitől nem retteg. 

A gyerek apja (kicsit elhidegültem tőle emiatt tegnap) is csak röhögött és közölte, hogy megérti a gyerek viszolygását, ő se venné fel. Mondjuk ezen nem is csodálkoztam, majd rámutattam arra, hogy viszonylag kevés alkalom van egy férfi életében, amikor tüllszoknya viselésére nyílik lehetőség, szóval ezzel nem mondott valami sokat. 

Szorítsatok, hogy hétvégén szembejöjjön egy csodás tüllszoknya valahol*, amitől a gyerek nem omlik össze.

 

* Figyelembe véve, hogy miket tervezünk hétvégére, ennek esélye nagyjából annyi, mint a lottó ötösnek úgy, hogy elfelejtünk smst küldeni. 

Előre szóltam

2017. december 07. - Lady.Vengeance

Mondom, idén is készültem volna karácsonyra valami kézművessel, bár kivételesen nem ajándéknak, sem dísznek nem szántam volna, hanem a kölyök ünnepi ruháját akartam én megcsinálni. Csodálatosra.

Mert Sokkal Olcsóbb, Ha Én Csinálom. Meg Hát Annyira Egyszerű. 
Mondom, POFONEGYSZERŰ.

De ráadom, akármi is lesz.

Szóval, aki bármikor is tüllszoknyakészítésre adja a fejét, neki mondom, hogy puha tüllből csinálja, ne keményből. Tényleg.

Amúgy valóban egyszerű, elrontani sem igen lehet, kivéve, ha rossz helyen vágod el a tüllcsíkokat, de ez csak egyszer történt meg és ha nagyon akarnám, azokat is felhasználhatnám, de én nem is tülltekercsből készítettem, az lényegesen kevesebb okoskodnivalót igényel. Olcsónak viszont semmiképp sem mondanám, mert szerintem a Pepcoban némi előrelátással ki lehet fogni szebb és olcsóbb darabot (fel is fogok robbanni, ha mondjuk a hétvégén szembejön velem a Nagy Tüllszoknya-Leárazás), szóval főleg akkor vágjon bele valaki, ha hever a fiókjában néhány négyzetméter tüll, főleg tekercsben.

Mondom, csakazértis ráadom.

 

2017. december 04. - Lady.Vengeance

Engem valahogy zavar, hogy az amerikai filmekben a lányok a vécén ülve törlik a feneküket, kis- vagy nagydologtól függetlenül. A mozdulat egyszerűen nem tesz lehetővé megfelelő higiéniai állapot létrehozását, és már az elég gusztustalan, hogy ehhez kb a vécécsészébe be kell nyúlni. 

süti beállítások módosítása