A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2017. december 08. - Lady.Vengeance

A Gyerek. Retteg. A. Csodálatos. Kézzel. Készített. Tütüjétől.

Sírtam. Sírok.

De ma érzékenyítő tréninget tartok és balerinákat fogunk nézni, meg aranyos kisbabákat kézzel készített tütüben, és ráadom a zsiráfra is, hátha megbarátkozik vele. Karácsonyig még van időnk. Talán kifogunk egy pepcos akciót és kapunk puha tüllből, amitől nem retteg. 

A gyerek apja (kicsit elhidegültem tőle emiatt tegnap) is csak röhögött és közölte, hogy megérti a gyerek viszolygását, ő se venné fel. Mondjuk ezen nem is csodálkoztam, majd rámutattam arra, hogy viszonylag kevés alkalom van egy férfi életében, amikor tüllszoknya viselésére nyílik lehetőség, szóval ezzel nem mondott valami sokat. 

Szorítsatok, hogy hétvégén szembejöjjön egy csodás tüllszoknya valahol*, amitől a gyerek nem omlik össze.

 

* Figyelembe véve, hogy miket tervezünk hétvégére, ennek esélye nagyjából annyi, mint a lottó ötösnek úgy, hogy elfelejtünk smst küldeni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr2513455569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása