A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. december 19. - Lady.Vengeance

Az idei karácsonyi készülődés nagy dilemmája az volt, hogy milyen játékot vegyünk 4-7 éves kislányoknak (3 darab), ami egy bonyolult követelményrendszer minden elemének egyidejűleg megfelel (többek között ár, minőség, használhatóság, és az is lényeges volt, hogy a családi kötelék se lazuljon meg, tehát olyan szóba sem jöhetett, amivel kimoshatatlan foltokat és hangokat lehet előidézni, vagy 8 darab elemmel működik, ami nem tartozék, de ez csak akkor derül ki, amikor a gyerek már üvölt a karácsonyfa alatt*. Ja, meg az is, hogy az ajándékozott is örüljön.)

Az én személyes kedvencem a "Öltöztesd fel és juttasd el a sztárodat elsőként a színpadig"-alapötletű vidám, családi társasjáték mellett a kreatív kategóriában induló sztárrajzolós könyv, 3-7 éves kislányoknak és az ajakfény-készítő szett volt, míg a fiúmat a monszterhájos sminkkészlet ragadta magával, melynek tokja roppant bájosan egy kis fekete gyermekkoporsót formáz és háromezer forint. Azért elképzeltük a lányok szüleinek arcát, amint a háttérben szól a Kiskarácsony, áhítattal itatva át a lelkeket, majd a karácsonyfa színes félhomályában izgatott kezek kicsomagolják az ajándékot és örömittasan felüvöltenek, hogy "Nézd anya, kaptam egy babakoporsót!". Bár, ha mást nem, azt biztosan elérnénk vele, hogy jövőre kifejezetten megkérnek, hogy ne hozzunk ajándékot és nem csak udvariasságból, a formaság miatt mondják majd. Amúgy is az ő hibájuk lenne, mi előre megkérdeztük, hogy mit vegyünk.

* Szerencsénk van, rém cuki unokahúgaink vannak, mind a három, szerintem nem tennének ilyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujratervezek.blog.hu/api/trackback/id/tr986997505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MosolygosMandula 2014.12.22. 10:06:57

könnyesre nevettem magam! :)
süti beállítások módosítása