A következő lehetőségnél fordulj fel.

A következő lehetőségnél fordulj fel.

2014. július 12. - Lady.Vengeance

Azért tegnap este, amikor épp romantikus sétát bonyolítottunk (bár a romantika-faktort erősen csökkentette a monszunt ígérő felhőzet, a néhol viharossá fokozódó szél és enmagam antiromantikus lénye) a lenyűgöző ismeretlennel, elég fura volt "Hallgattam rád, megtettem, ismét egyedül vagyok" tartalmú smst kapni egy ismeretlen számról.*

 

* Később leesett, hogy kitől kaptam, rossz szokásom, hogy érdektelen emberek számát nem mentem el.

2014. július 11. - Lady.Vengeance

Elnéztem Palyabeát a pár hónapja feltett youtube-videókon, majd elismerőleg megállapítottam, hogy végülis jó formában van ahhoz képest, hogy nyilvánvalóan szülés után készültek.

Hogyne. Vagy két évvel.

 

 

2014. július 11. - Lady.Vengeance

A lakótársam tibeti hangtálakat hallgat esténként, nyilván relaxál.

...már hetek óta, esténként, amikor elcsendesült a világ, hallottam a hangot. Akkor is, amikor fülhallgatóval filmet néztem. Alapvetően nem volt hangos, cserébe rém idegesítő, tudatalattpiszkáló. Forgattam a fejemet, füleltem, hogy mi az istennyila ez a kitartó, masszív sípolás, néha hangosabb, néha halkabb, biztos valami elektronikus eszköz, vagy valami munkagép, miakurvaisten, vonat talán? Vagy ufók. Rádiótorony a tetőn, kellene egy alufóliasisak. Vagy megőrültem. Aztán éledezett bennem a gyanú, hogy a hang forrása a szomszéd szoba, innen már csak egy kevés nyomozás, és rájöttem, hogy mi ez. Hangtál bazmeg.

" A hangterápia csodálatos, és egyben tökéletes harmonikus rezgése segít visszaállítani a megbomlott egyensúlyt, hat az érzékszerveinkre, egész idegrendszerünkre, az idegsejtek végpontjaiként a teljes izomzatra, vegetatív idegrendszerünkön keresztül belső szerveinkre, és nem utolsó sorban a a lényünkre, lelkünkre."

Ez a harmonikus rezgés valóban hat rám: átveszem a rezgést és befeszülnek az izmaim, ahogy visszafogom magam és nem megyek át, az idegrendszerem sokkal érzékenyebb lett, de még a légzésemre is odafigyelek, mert kurva nagyokat kell sóhajtanom, hogy lehiggadjak. És a lelkem is rezeg, meg a vérnyomásom is; a lényem pedig levetkőzi higgadt, úrinős mivoltát és egy valódi ösztönállat lesz belőle.

 

 

Én viszont kibaszottul ideges leszek tőle.

És vannak hangtál-fürdők a youtube-on. Csak mondom.

2014. július 10. - Lady.Vengeance

Azért sokkal jobb éjszakám lett volna, ha nem pont annál a résznél ébredek meg, amikor a frissiben meglelt halott összevarrt mellkasából előtekergőzik hét fényesfekete, virgonc kis kígyó.

 

2014. július 08. - Lady.Vengeance

A csajozás mestere címért bőven versenyben van az a bátor fiatalember is, aki nemrégiben nagyjából a köszönés utáni másfeledik percben ellőtte az alábbi mondatot:

"Te hol dolgozol? Én a .......i Auchan patikájában, szóval ha esetleg Algopyrin kell, akkor gyere nyugodtan, megoldjuk."

Ha éppen nem a lenyűgöző ismeretlenre vártam volna, akkor egészen biztosan továbbviszem a párbeszédet ezen a vonalon és szerzek némi illegális szert, de legalábbis rákérdezek, miért gondolta, hogy csábító lehetőség a vény nélkül vásárolt Algopyrin. Kétségkívül sajátos formája az ismerkedésnek, bár nyilván van az a speciális szegmense az egyedülálló nőknek, akik releváns érdeklődést mutatnak és ezen a talajon akár szárba is szökkenhet egy stabil alapokon nyugvó, őszinte, intim kapcsolat.

 

 

 

2014. július 07. - Lady.Vengeance

A "Hogyan ne utazzunk külföldre"-téma kimaxolva: sem az ország, sem a város határait nem sikerült átlépni (de még csak a sajátjaimat sem) pedig közel négy órán keresztül mindent megtettünk ezért. A saját határaimat például azzal nem léptem át, hogy minden próbálkozása dacára sem rángattam ki az ügyfélszolgálatos* ifjút a kis boxából és nem azért, mert kicsi volt az ablak. (Tervezgettem pedig, holott az elmúlt nyolc hónapban kizárólag anyám és Odett hangja tudta a vérnyomásomat a kritikus pont fölé emelni.)

A stílusa miatt megérdemelte volna, de annál a pontnál, amikor újfent megértésre és mértéktartó türelemre intett és azzal zsarolt érzelmileg érvelt, hogy bizonyára én is szeretném, hogy minőségi alkatrészekkel javítsák meg a buszt, amellyel mintegy 12 órát tervezek majd utazni és erre a pénz - értsem meg - most gyűlt össze, inkább azt választottam, hogy felszabadultan röhögök, hát erre azért én se számítottam. Tankolásra meg nyilván összekalapozzák a pénzt valamelyik autópálya-pihenőben. Szóval kiegyeztünk újabb fél órában, amelyben megértő és higgadt maradok, holott eddig is tök higgadt** voltam és eddig is megértettem az érvrendszerének alapját képező, mantraként ismételgetett mondatot, miszerint ő nem tud nekünk buszt varázsolni. Ezt mondjuk nem is kértük tőle.
Egyszer azt is elmesélte - szerintem kecsegtetett, de nem dőltem be -, hogy milyen lesz a busz, amit várunk: nagy, sárga és barna és cégfeliratos, és lesz rajta légkondi meg komfort. Csak épp utasok nem nagyon.

A várakozás körülményei spártaiak voltak, de loptam a wifit az új stadionból és nem volt húgyszag. Nagyjából 3,5 óra után befejezettnek nyilvánítottuk a külföldi utat és hazamentünk dinnyét enni, hogy valami jó is legyen a napban.

 

* A pénztárosi (volt nála nyugtatömb) és az informátori munkakört hevesen tagadta, szerinte ő nem azért ül ott, ezt a témát tovább nem is mertük feszegetni, utóbb még azt is letagadja, hogy egyáltalán ott ül, ezzel igen kényelmetlen ontológiai kérdéseket felvetve és amúgy sem éreztem magam elég képzettnek, hogy belemenjek a hume-i okságelmélet megvitatásába, félművelt vagyok, na.

** Szerintem fogalma sincs, hogy milyenek a nem higgadt emberek, egyrészt én mosolyogtam is és nem fenyegetőn, másrészt meg mindenki tök jól tűrte a körülményeket és kifejezetten sajnáltam, hogy nem utazunk együtt, mert egész remek kis csapat jött össze, biztos jól szórakoztunk volna.

 

Iróniamentesen

2014. július 07. - Lady.Vengeance

"Ha tudsz vasalni, akkor több, mint valószínű, hogy meg fogom kérni a kezed."

Ha így lenne, csak egy pillanatig haboznék, azt is csak illemből, első lányos zavaromban, végtére azért én is csak érző lény vagyok. Bírom a hajcihő- és sallangmentes dolgokat, sehol egy rózsa, térdepelés, limuzin, könnyek és fogadkozás. Nem kell a körítés, bőven elég egy jól hangzó, meggyőző érv. Persze azért előtte majd elmehetnénk randizni, legalább egyszer.
Direkt vonzó, hogy nem kötnek minket gúzsba a hagyományos párkapcsolati elemek.

 

süti beállítások módosítása